Hoe werkt verkoopjekadobon.nl?

Het is heel simpel en gratis! Wil je een bon kopen die al op de site staat, dan hoef je jezelf niet te registeren. Door bij een kadobon van jouw keuze te klikken op de knop 'reageer' kun je contact opnemen met de verkoper. Je verstuurt op die manier een E-mail bericht naar de aanbieder van de bon. Zo kun je samen tot een overeenkomst komen.

Aanmelden/Registreren
Ga om te registreren naar de knop 'Gratis aanmelding!' en vul hier de gevraagde velden in. Je krijgt vervolgens een E-mail op het door jezelf opgegeven E-mail adres, waarmee je je inschrijving kunt voltooien. Je bent daarna geregistreerd en kunt bonnen gaan plaatsen.

Bonnen plaatsen
Login en druk vervolgens in het menu op 'Kadobon toevoegen'. Vul de velden in. Daarna is het wachten op E-mailberichten van kopers. Zo simpel werkt het!

Bonnen beheren
Heb je je bon verkocht of geruild, of wil je een bon aanpassen? Log dan in en ga in het gebruikers menu naar de optie 'Mijn kadobonnen'. Let op: om de website up-to-date en 'fris' te houden, worden geplaatste bonnen na 30 dagen automatisch verwijderd.